VÅREN ER HER......

Kanskje ikke helt når vi ser ut av vinduet, men hos Shabby er våren kommet!

Vårvarene kommer fortløpende inn. I går kom herlige kjoler fra Chill Norway. Utrolig fine!!! Kjolene  kom i en fantastisk lyseblå, minner om skyfri himmel om sommeren. Og i en flott beige farge og selvfølgelig i rosa. Juicy er også begynt å komme inn i deilige vår farger.  Og i kjente kvaliteter. Nytt merke er Marc Jacobs. Rå kule jeans. T-shirts og et fantastisk skjørt bl.a.

Til de under 2 år har Holly´s kommet i deilig sommerfarger. Poppy rose med FAB bukser og kjoler av Liberty stoffer.

Cathrine Hammel med henne helt fantastiske søte sommer kjoler. I den  mykeste fargeskala. Drakter i ull til de minste. Til guttene råbarske skjorter og pique skjorter fra AO. Jeans og shorts fra Marc Jacobs....

På interiørsiden, har vi fått inn nyheter fra Day Home. Fantastiske puter. En helt RÅ gustaviansk inspirert sofa fra 1900 tallet. Gamle kommoder. Pukka teen er kommet inn igjen. Deilig havsalt i små linposer. Vår egene puter av thailandske tekstiler. Liberty stoffer. Og mere kommer.......... vi pakker opp og ser etter lastebiler på vei med varer til oss.

Så kom innom og få en smak av vår.....


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

shabbyas

shabbyas

5, Oslo

Shabby er en livsstilsbutikk plassert i Niels Juels gate 51 i Oslo, rett bak Slottet og ved Uranienborg Skole. Vi fyller 5 år nå den 18 november 2008, vi det er Vibeke Grønseth og Alexandra Villefrance.

Kategorier

Arkiv

hits