OPPHØRSSALG hos ShabbyEtter 8 veldig hyggelige/ morsomme og slitsomme år. Legger vi ned butikken.
Og starter derfor i morgen, tirsdag OPPHØRSSALG med -20% denne uken.

Vi fyller fortløpende på med varer, så følg med.

Ses vi? Enn så lenge
Vibeke og Alexandra


11 kommentarer

Emmeline

23.aug.2010 kl.23:19

Nei jeg kan ikke tro det??? Vi har nemlig fått invitasjon til 40 års kalas i Oslo og jeg presiserte for mannen min at jeg gledet meg fordi jeg skulle innom en helt spesiell butikk i hovedstaden, og så er det slutt? Det er så utrolig trist syns jeg. Veldig veldig leit! Gode klemmer til dere begge.

Synne

23.aug.2010 kl.23:25

Så utrolig leit!!

Dere er fast innsalg når jeg er i Oslo. Så synd at dere skal slutte. dere har jo en av Oslos nydligste butikker....

Håper at dere skal til med noe nytt og kjekt i tiden som kommer.

Lykke til videre og takk for flott butikk!

Klem Synne

Therese

24.aug.2010 kl.14:05

Synd at dere slutter, selv bor jeg i Sandefjord, men er jeg i Oslo er deres butikk en jeg MÅ innom!

Lykke til videre (håper forresten jeg rekker en tur til dere før dere låser døra for gått).

shabbyas

24.aug.2010 kl.19:01

TAKK jenter for hyggelige meldninger!

Og Emmeline, du hadde et meget relevant og godt innlegg for en tid tilbake om

nettopp litt av problemet til vår type forretninger.

Forbrukeren bestemmer, men vi går i en retning som matvare bransjen. Alt går

på pris. Man må jo stille seg spørsmål om hvordan en middagstall kan koste kr 29,-?

Det sier seg selv at den ikke er produsert med en rettferdig lønn, kanskje barnearbeid,

neppe noen prima arbeidsforhold for fabrikkarbeiderne.

Dog vært noen fantastiske år! Mye gøy. Lærerikt. UTROLIG mange hyggelige, blide,

morsomme, smilende og fantastiske kunder!!! Det er det vi vil savne mest!!!

Klem alex

Nina

25.aug.2010 kl.10:28

Dette er vel egnetlig bare veldig trist...men lykke til videre - jeg er sikker på at tilbudene ikke lar vente på seg. Klem Nina, Linnea's Hage

newmusictips

25.aug.2010 kl.10:56

Hei har vært her innom ett par ganger før, og jeg må si at jeg likte denne bloggen kjempe masse men, så har jeg ett problem som jeg håper du kan hjelpe meg med...jeg får ikke lagt deg til som VENN, og får da derfor ikke følgt med så lett på dine oppdateringer...Synes dette er ganske så dumt:( Kunne du lagt meg til som venn? Hadde vært kjempe fornøyd vist du hadde giddet det:)

-----

Er du intressert i musikk? Både gammelt og nytt? eller trenger bare ett musikk tips? kom innim bloggen min om du vil og legg meg gjerne til som venn:)

ina

25.aug.2010 kl.16:00

Nei så synd! Hadde kontor litt lenger opp i gaten for dere for et par år siden og stoppet ofte - som oftest for å handle, av og til bare for å nyte.... Skulle nå akkurat sende en kunde til dere som var på utkikk etter fine, one of a kind, litt bohemske møbler - sender henne mail omgående slik at hun rekker innom. Lykke til videre - håper dere finner på noe spennende som vi andre også kan dra nytte av!

AC Home

26.aug.2010 kl.20:56

Hei

Dette var triste greier ja.Har butikk i Bergen selv og kjenner meg bare så alt for godt igjen i det du har skrevet over her. Vi kan ikke overleve på å være museum:) Selv kjøpte jeg mine første lekre skåler i keramikk og fasett glass fra TineK hos dere for mange år siden, og som mange andre før meg her har skrevet. så var alltid dere et fast stoppested:) Kjempeflott butikk og superfine lokaler. Lykke til videre!

Mvh

AC

Mette

07.sep.2010 kl.22:44

Synes også dette er veldig leit, har aldri vært innom butikken men har vært fast leser av bloggen i lang tid. Hva med den? Opprettholder dere den? Det hadde vært koselig :)

Lykke til videre !

Klem, Mette

Fashionfrua

14.sep.2010 kl.13:23

Dere har vært fast stopp på mine Osloturer, og jeg sitter nå og ser på både puter, lyslykter og voksduk som er handlet hos dere. Det blir trist å ikke kunne titte innom igjen, men jeg håper du fortsetter bloggingen - med både mat og hverdagsgløtt. Stor takk for inspirerende stunder i butikk og på blogg!

camilla

20.sep.2010 kl.22:00

Så var det altså sant....ryktene har gått lenge, og jeg måtte google for å finne ut av det. Slutt......Var en kontrakt fra å starte butikk selv i fjor, nå kjenner jeg at det kanskje var like greit at det gikk som det gikk for meg, når ikke dere en gang orker det....Det var Emmeline sitt innlegg om saken som fikk meg ut av butikksorgen :) Jeg får nøye meg med litt webshop og agentur, og tjene penger på en annen måte. Takk for mye god inspirasjon! Takk for at dere var!

Skriv en ny kommentar

shabbyas

shabbyas

6, Oslo

Shabby er en livsstilsbutikk plassert i Niels Juels gate 51 i Oslo, rett bak Slottet og ved Uranienborg Skole. Vi fyller 5 år nå den 18 november 2008, vi det er Vibeke Grønseth og Alexandra Villefrance. Kontakt oss gjerne om du lurer på noe,- info@shabby.no eller ring oss mellom kl 10-17 på telefon 2255 7000. ÅPNINGSTIDER i JULI 2010 Hver dag mellom 11-17 Lørdager i hele juli STENGT.

Kategorier

Arkiv

hits